Barion Pixel

Cicajó! Minden, amire szükségem van: Sör-TV-Macska bögre

2790 Ft

A Cicajó! Minden, amire szükségem van: Sör-TV-Macska bögre azoknak, akiknek ez a 3 dolog a lételemük.

Kisméretű bögredobozba csomagolva küldjük.

A bögre elkészítése és a csomag feladása 1-3 munkanap alatt történik.

Várható kiszállítás 2-5 munkanap

Leírás

A Cicajó! Minden, amire szükségem van: Sör-TV-Macska bögre azoknak, akiknek ez a 3 dolog a lételemük. Nézd meg az egyik ehhez hasonló elkészült bögrét ide kattintva!

Űrtartalom: 3 dl
Anyag: kerámia

Kiváló minőségű. Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is betehető.
Információink szerint bögregyártó 3000 mosásig tesztelte a bögrét.

A Cicajó! Minden, amire szükségem van: Sör-TV-Macska bögre szuper ajándék születésnapra, névnapra, ballagásra, karácsonyra vagy bármilyen különleges alkalomra.

Cicajó! tipp: Nem csak kávé, tea, kakaó vagy egyéb ital fogyasztható a bögréből, hanem kiváló eszköz lehet sütéskor és főzéskor is, vagy akár fogkefe- esetleg ceruzatartóként is használható. Átadáskor apró meglepetések (pici plüss, stresszmacska, csoki, cukor, pénz) is elrejthetőek benne.

A kép csak illusztráció! A színárnyalatok némileg eltérhetnek, sötétebbek vagy akár világosabbak is lehetnek. Ennek oka, hogy más színt látunk élőben, mást a telefon kijelzőjén vagy a monitoron és valamelyest más színeket kapnuk nyomtatáskor, illetve a szublimáció (ahogy a grafika rákerül a bögrére) során is. Lásd a példát képgalériában.

Az ár 1 db bögrére értendő. A cicás bögrét kisméretű bögredobozba csomagoljuk, ezáltal könnyebben és biztonságosabban szállítható és külön ajándéktasak vagy csomagolópapír sem feltétlen szükséges az átadásakor.

A bögre elkészítése és a csomag feladása 1-3 munkanap alatt történik.

Még több cicás bögre ITT.

Kíváncsi vagy a cicáinkra? Nézd meg videóinkat TikTok-on: @cicajocuccok