Barion Pixel
Akció!

Royal Canin Mother&Babycat száraz macskaeledel 2kg

5990 Ft

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp vemhes és szoptató nősténymacskák részére, valamint az elválasztás idejére kölyökmacskák részére, a növekedés első szakaszában (1-4 hónapos korig). A termékek lejárata 2023.04.20.

Elfogyott

Cikkszám: 190004 Kategóriák: ,

Leírás

A növekedési fázis a legérzékenyebb szakaszok egyike a macska életében. A macskakölyköknek kereken 12 hónapra van ahhoz szükségük, hogy felnőtté váljanak. Az első növekedési fázisban lévő (1-4 hónapos) cicák különleges táplálkozási igényekkel bírnak, melyeket táplálásuk során feltétlenül figyelembe kell venni. A fejlődésben lévő kismacska belép a táplálékváltás, az ú.n. elválasztás időszakába: Fokozatosan csökken a macskakölykök laktóz (tejcukor) -emésztési képessége, ezzel egy időben egyre inkább képessé válnak a keményítő megemésztésére Az első életszakaszban az antitestekben gazdag kolosztrumból származó immunvédelem fokozatosan alábbhagy, a kölyök saját védekezőképessége csak fokozatosan alakul ki 2-3 hónapos korban bújnak elő a tejfogak, az állandó fogak pedig csak a 4. hónaptól kezdenek kifejlődni.

A Royal Canin Mother and Babycat macskaeledelt kifejezetten az 1-4 hónapos macskakölykök táplálékszükségleteinek megfelelően fejlesztették ki:

Saját védelmi rendszer felépülése: antioxidáns vegyületek (E- és C-vitamin, taurin, lutein) és mannán-oligo-szacharidok erősítik az immunrendszert

Az elválasztás megkönnyítése: az apró, nedvesség hatására könnyen puhuló krokettek megkönnyítik a szilárd táplálékra való áttérést. Lágy állaguk tökéletesen megfelel a kölyök tejfogainak

Az emésztés optimális támogatása: a kitűnően emészthető fehérjék magas részarányának köszönhetően csökken a vastagbélbe emésztetlenül jutó, erjedésre hajlamos maradékanyagok mennyisége. Továbbá, a frukto-oligo-szacharidok, cukorrépapép és EPA/DHA segítik az egészséges emésztést.

Több mint 40 éve a háziállatok állnak a Royal Canin tevékenységének középpontjában, melynek eredménye többek között a „Health Nutrition” termékcsalád – vagyis az állat egészsége érdekében történő táplálás. Csakis az állat táplálékszükségletének pontos ismerete és individuális jellemzőinek tiszteletben tartása vezet olyan tökéletes táplálék kifejlesztéséhez és előállításához, amely pontosan fedezi annak szükségleteit.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, rizs, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradékok, kukoricaliszt, hidrolizált állati fehérjék, búzaliszt, kukoricaglutén, élesztő és annak részei, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, szójaolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok (0,38 %), Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), élesztő kivonat (béta-glükánok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 36% – Nyersolajok és -zsírok: 18% – Nyershamu: 7,7% – Nyersrost: 2,3% – Kalcium: 1,2%.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 21500 NE, D3 vitamin: 800 NE, E vitamin: 600 mg, E1 (Vas): 32,3 mg, E2 (Jód): 3,2 mg, E4 (Réz): 9,9 mg, E5 (Mangán): 42 mg, E6 (Cink): 116,5 mg, E8 (Szelén): 0,05 mg – Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g – Tartósítószerek – Antioxidánsok.

Normál egységár: 4 995 Ft / kg
Akciós egyésár: 2 995 Ft / kg

A kép csak illusztráció!