Barion Pixel

A webshopok száma évről évre növekszik, ezzel együtt pedig egyre gyakrabban hallani olyan webáruházakról, melyek nem megbízhatóak. Így az új, kisebb webshopoknak nincs egyszerű dolguk, hiszen nem csak az árversenyben kerülhetnek hátrányba a nagyokkal szemben, hanem a vásárlók bizalmát is nehéz megszerezniük. Hogy megkönnyítsük a döntést, összegyűjtöttünk néhány érvet, hogy miért érdemes a Cicajó! cuccok webshopból rendelni. Reméljük, hogy blogjegyezésünk segít abban, hogy eloszlassuk a kételyeket, és hogy meg tudjuk vele mutatni, miben vagyunk mások, mint a többi webshop.

Tehát miért válassz minket?

1.) Mert eledeleket, felszereléseket, játékokat és cicás ajándéktárgyakat is találsz nálunk! Tehát nem csak cicádat, hanem magadat vagy egy cicakedvelő ismerősödet is meglepheted valamivel! ?
2.) Mert csak nálunk kapható, egyedi termékekkel is készülünk! Egyedi fényképes kulcstartó már rendelhető is webshopunkból, de szeretnénk majd például egyedi, általunk tervezett mintával ellátott bögréket is készíteni! ?
3.) Mert minden csomagba a megrendelt termékek mellé elrejtünk egy apró ajándékot is, például cicás matricát, verses színezőt vagy kulcstartót! ?
4). Mert időnként Cicajó! akciókkal jelentkezünk! ?
5.) Mert nem egy nagy, esetleg külföldi céget támogatsz a rendeléseddel, hanem egy kisvállalkozást (és 2 cicát)! Itt olvashatsz rólunk, illetve Facebook, Instagram és TikTok profilunkon még több fotót és videót találsz! ?
6.) Mert bár még kicsik vagyunk, de igyekszünk folyamatosan fejlődni, és nekünk számít a véleményed! ?
7.) Mert privát csoportot hoztunk létre a cicagazdiknak, ahol a webshoppal vagy akár a cicatartással kapcsolatos kérdéseket is meg tudjuk válaszolni. ?
8.) Mert webshopunkon a Barion által kényelmesen, biztonságosan fizethetsz bankkártyával. ?
9.) Mert a rendeléseket és a közösségi oldalakon való aktivitást is igyekszünk meghálálni, nem csak szuper termékekkel és kedvező árakkal, hanem hasznos információkkal is, hiszen nekünk is van 2 gyönyörű cicánk, így tudjuk jól, milyen problémák merülhetnek fel velük kapcsolatban a mindennapokban. ?
10.) Mert a célunk, hogy felfejlődjünk egy olyan szintre, hogy idővel menhelyeket, cicamentéssel foglalkozó egyesületeket is támogatni tudjunk a bevételünkből. ?

Nézz szét Cicajó! termékeink között, és ha elakadtál vagy lenne bármilyen kérdésed/kérésed felénk, bátran írj nekünk emailt az info (kukac) cicajocuccok.hu címre, mert örömmel veszünk minden visszajelzést és szívesen segítünk!