Barion Pixel

Május utolsó vasárnapja minden évben a gyerekeké. Érdemes ilyenkor izgalmas programokkal, esetleg kisebb ajándékokkal meglepnünk a gyerkőcöket. Sokan biztosan örülnének annak, ha egy doromboló háziállattal bővülne a család, ám, az állattartás nagy felelősséggel jár. Ha még nem vagyunk erre felkészülve, de gyermekünk imádja a macskákat – vagy esetleg már van is egy cuki minitigrisünk – akkor akár cicás termékekkel is mosolyt csalhatunk az arcára.

1. Cicafej párna

A szürke színű, pihe-puha macskafej formájú párna rendkívül bájos kiegészítője lehet az esti és a délutáni alvásnak egyaránt. 27×27 cm-es méretének köszönhetően kényelmesen elfér a gyermek ágyában.

2. Színes ceruzák

A legtöbb gyerkőc szeret rajzolni. A 10x3x3 cm-es cicás ceruzatartó könnyedén elfér egy kisebb hátizsákban is, így bárhova magunkkal vihetjük. A 8 cm hosszú ceruzák ideálisak az aprócska kezecskékbe, így valóban öröm lesz velük a színezés.

3. Vicces bögre

A reggeli tea vagy kakaó valószínűleg úgy a legfinomabb, ha egy vidám, fordított cicás bögréből kortyolgatva fogyasztható el. Ha ez a fejreállt macsek kerül a gyermek elé reggel az innivalóval, egészen biztos, hogy mosollyal indul a nap.

4. Kerámia tálka

Egy gyors reggelihez vagy uzsihoz a rózsaszín színű cicás kerámiatálka tökéletes választás lehet. Müzli, keksz, gyümölcs vagy akár joghurt is kerülhet bele attól függően, hogy mihez van éppen kedve a gyerkőcnek.

5. Kifordítható plüss cica

A gyerekek általában imádják a plüssöket, a kifordítható cicáért pedig csak rajongani lehet. Vidám legyen a maszkusz vagy inkább mérges? Döntse el a csemete! Egy kis kézügyességgel könnyedén megváltoztathatja a cica arcát.

+1 Verses színező

A színezés és a verstanulás amellett, hogy remek unaloműző, segíti a kézügyesség, a kreativitás és a memória fejlesztését is. Ezért szuper ajándék lehet egy Majki Andi verses színező csomag is gyereknapra. Az Állatok az udvaron füzetben természetesen Cica című vers is helyet kapott. A színezők kis méretüknek köszönhetően könnyen kézbe foghatóak és akár az utazás során is bármikor elővehetőek.